iskanje

Dijaki

Predstavniki Dijaške skupnosti Gimnazije Poljane v šolskem letu 2022/23 smo Voranc Mandić, Mia Kraiger, Ada Lana Dervišević in Ivana Kadić.

Naš glavni cilj za šolsko leto 2022/23 je v pokoronskem času ponovna vzpostavitev čim več šolskih in obšolskih dejavnosti, ki pripomorejo k povezovanju dijakov in gradnji dobrega vzdušja na šoli.
Naša prva letošnja dogodka bosta sejem rabljenih učbenikov in krst fazanov. V oktobru bosta pod našim okriljem v popoldanskem času potekala izmenjevalnica oblačil in knjig ter tematski ples v večernih urah. November je mesec mnogih šolskih obveznosti, zato ga bomo popestrili s tematskim tednom. V prazničnem decembru bomo organizirali skrivnega božička. Januarja bosta izvedena še en tematski teden in čajanka na notranjem dvorišču šole. V februarju bomo organizirali bowling za dijake, ki bi se radi družili, zabavali in med seboj bolje spoznali. Februar pa je tudi pustni mesec, zato bomo s tekmovanjem pustnih mask poiskali najbolj inovativnega poljanko ali poljanca. Namesto vsakoletnih valentinčkov bomo tokrat za anonimna ljubezenska pisemca in druge izraze naklonjenosti poskrbeli v marcu, na gregorjevo. V spomladanskih mesecih pa nas čakata še dva večja dogodka, in sicer Poljanfest in Gimnazijada.

Predstavljeni načrt je samo okvir. Zlasti želimo podpreti številne obšolske dejavnosti, po katerih je Gimnazija Poljane bila prepoznavna v preteklosti in bo tudi v prihodnosti. V njih se gotovo izražata poljanska živopisnost in odprtost.
Lepo vabljeni, da prispevate svoje ideje in predloge.

Dosegljivi smo prek e-pošte: dijaska.skupnost.poljane@gmail.si ali na instagramu: @ds.gimnazija.poljane

MENU
Hitre povezave