iskanje

Še en pogled v december: 3.B v predstavi za otroke

Nazaj

Fanči in trije razbojniki

Nekoč so živeli trije strašni razbojniki. Imeli so dolge črne plašče in rute, ki so skrivale njihove mrke obraze. Ponoči, ko je bilo čisto, čisto temno, so prežali ob poti. Prvi: je imel puško, drugi: je imel pihalnik popra, tretji: pa je imel veliko sekiro. Vsi so se jih bali, no, skoraj vsi. Mala plavolasa sirota Fanči se je prav razveselila, ko so jo ugrabili. Nekateri otroci pa niso bili tako srečni kot Fanči. Ostale sirote so živele pod tiranijo Zlobne tete v sirotišnici, kjer so svoje bedne dneve preživljale ob nabiranju sladkorne pese.

 

Dijaki 3. B razreda z mentorico in razredničarko Alenko Arbiter so bili spet nazaj s kolosalno gledališko predstavo, izjemno v igri in dialogih, s kostumi in sceno pa tudi niso razočarali. Gorje tistim, ki niso videli tega monumentalnega spektakla, in več sreče prihodnje leto.

Sreče, kot so jo pred božično-novoletnimi prazniki doživeli otroci številnih ljubljanskih vrtcev in šol (če smo pravilno prešteli, jih je bilo na štirih predstavah več kot 1000!).

 

Besedilo: Ana Roza Hawlina, 3.B, fotografije: Amina Gutić, 3.A

oglejte si tudi fotozgodbo Metke Bohinc, 3.A

 

Še nekaj fotoutrinkov:

MENU
Hitre povezave